Home
Menu
Zoeken Annuleer

Ouderraad

 
Oudercommissie Stichting Vrienden van de Kolibrie (SVK)

De SVK is een groep vrijwilligers die bestaat uit enthousiaste, betrokken, actieve en inventieve ouders. De SVK draagt bij aan het nog leuker maken van de schooltijd van de leerlingen door mee te denken met, en te helpen bij, (feestelijke) activiteiten op school. 

Bij welke activiteiten is de SVK betrokken?

De Sinterklaas-, Kerst- en Paasviering, Sport- en spelletjesdagen, musical groep 8, culturele activiteiten, laatste schooldag en nog diverse andere ondersteunende activiteiten.

Wat doet de SVK?

In samenwerking met de leerkrachten organiseert en begeleidt de SVK de diverse activiteiten. De SVK vergadert, met een aantal leerkrachten, éénmaal per 6/8 weken. 

Waarom is het zo leuk bij de SVK?

Wij als ouders vinden het fijn om betrokken te zijn bij de school. Waar je, zo gezegd, je kind wel een beetje uit handen geeft. Maar door het meedenken en - helpen bij activiteiten, geeft het een fijn gevoel meer betrokken te zijn. Je kunt af en toe eens in de klas gluren. Je leert de leerkrachten kennen. En wat helemaal leuk is, is dat onze kinderen “stiekem” best een beetje trots op ons zijn dat we er als ouders regelmatig zijn.

Zin om ons te helpen?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste ouders die zich met ons, en de leerkrachten, willen inzetten voor een fijne en gezellige tijd voor alle kinderen op school. Heeft u zin om te helpen? Of wilt u af en toe uw steentje bijdragen? Laat het ons weten. U kunt contact opnemen met een van de SVK-leden of een mail sturen naar directie_kolibrie@sopow.nl 

Met vriendelijke groet

De Oudercommissie SVK